Aerodrom Nikola Tesla poslednjih godina beleži sve veći broj putnika, veći broj letova i sletanja u Beogad. Jeftine avio karte iz Beograda sada nisu retkost, a putnici se sve više odlučuju na letove avionom, i udobnije i brže putovanje.

Air Serbia često daje promotivne cene avio karti pa možete, naravno ako pratite naš sajt doći do informacija za koje destinacije Air Serbia odobrava popuste. Postoji mogućnost plaćanja i avio karti na rate, odnosno čekovima. Ako VAs interesuju jeftine avio karte za Tivat, onda da znate da se u avgustu prodaju po ceni od 130€, dok su u septembru 110€. Cene avio karti se menjaju i zavise od termina, trenutnog stanja popunjenosti kapaciteta i slično. ZA avio karte za Tivat da znate da vam je dozvoljen ručni prtljag do 8 kg, dok u bagažu možete poneti jedan komad prtljaga maksimalne težine do 23 kg.

Jeftine avio karte za Pariz, Bec, Frankfurt

Osim jeftinih avio karti za Tivat tu su i karte za druge gradove Evrope kao što su Pariz, Beč ili Frankfurt. Pratite akcije koje organizuje Air Serbia kao srećni petak i kupite avio karte.

avionske karte za Pariz

avionske karte za Bec

avionske karte za Frankfurt

Ako bude brzi, možete rezervisati avio karte sa značajnim popustima, ali znajte da ti popusti ne važe za neke udarne termine, ali morate napraviti neki kompromis ili skuplje karte u sezoni ili jeftinije avio karte u trenutku kada je avio saobraćaj manjeg intenziteta.