Jeftine avio karte za Svedsku, Belgiju, Nemacku i Holandiju

Ako su vaše destinace severne zemlje kao što su Švedska, Holandija, Nemacka i Belgija, a polazna tačka Vam je Beograd, onda vam je najbrža i najednostavnija varijanta da putujete – letite avionom. Najjeftinije avio karte za Svedsku Holandiju Belgiju Nemacku možete dobiti ako koristite usluge low cost avio kompanija. Kupite jeftine avio karte odnosno low cost avio karte i umesto da putujete dva dana stignite na sever zemljine kugle za par sati. Još neverovatnije zvuči da ako budete rezervisali kartu na vreme i ako budete sledili uputstva kako da kupite najjeftinju avio kartu možete je dobiti po ceni od 30€ u jednom pravcu sa svim taksama. Jeftine avio karte se kupuju kao online avio karte.

Areodromi na koje ćete sleteti ako se odlučite da uzmete jeftine avio karte su sledeći:

 • avio karte za Svedsku – slećete u Stokholm i Geteborg (gde VAm više odgovara)
 • avio karte za Nemacku – Nemingem
 • avio karte za Belgiju – Šarlroa
 • avio karte za Holandiju – Ajndhoven

Low cost kompanija koja će vas prevesti je Wizz air a letećete sa erbas A 320 modelem aviona. Vi sve što treba da uradite je da na vreme planirate datum putovanja i da što pre kupite jeftine avio karte.

17 thoughts on “Jeftine avio karte za Svedsku, Belgiju, Nemacku i Holandiju”

 1. Jos jednom pitam, gde konkretno mogu da se rezervisu tj kupé online avio karte za Svedsku. Datum je utvrdjen, samo ne znam kome tacno ili na koju webb stranicu mogu da izvrsim rezervaciju/uplatu.

  //Jadranka

  1. Što se pre upustite u potražnju za avio kartama, to su vam veće šanse da pronađete jeftine avio karte. Ako već zante okvirno termin svog putovanja kontaktirajte flyflytravel.com i njihov operater će vam pronaći najjeftinije avio karte u tom periodu.

 2. dal mogu naruciti jeftinu avio kartu za Svedsku sa polaskom iz Beograda ovde kod nas u Novom Sadu,i dal moze da mi stigne karta na kucnu adresu pitam zato sto sam nasla u vasim kontaktima da imate kancelariju i u Novom Sadu?

 3. Pitao sam za low cost do Holandije vasu koleginicu u agenciji u Kneza Milosa
  a ona mi je spustila slusalicu.
  Pa me interesuje dali posredujete za avio karte low cost kompanija ili ne.
  Pozdrav AS

 4. Molim vas kako mogu naci najjeftiniju kartu kompanije Pegasus za let 24.08.2015 Hanover -Beograd Sa polaskom u 02:25 u jednom pravcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *