Jeftine avio karte i low cost avio karte

Saveti kako da kupite jeftine avio karte

Izbegavajte da putujete u sezoni

Zato jer postoje određeni periodi u toku godine kada su sve avio karte za sve letove i destinacije u sveto osetno skuplje nego u ostalim delovima godine. Ako možete planirate da izbegnete jul i avgust za putovanje u letnjoj sezoni i preiod od polovine decembra do polovine januara. Tada se teško dobijaju jeftine avio karte, planirate putovanje, naravno ako je moguće van tog perida. Ako ste srećković možete nekada ubosti i online avio karte koje su jeftine i u nekom letnjem mesecu. Low cost avio karte moraju da se love.

Destinacija određuje cenu avio karte

Cena avio karte zavisi i od destinacije, pa su tako avio karte za SAD jeftinije od avio karte za Australiju. Zato neki savetuju da izimate avio karte sa presedanjem i tako kombinujete dva leta i prođete jeftinije. Nemojte samo planirati jednu rutu već pogledajte više i ne zaboravite da koristite neki untrašnji let, ako ćete sa kombinacijom proći povoljnije.

Kontaktirajte agencije za prodaju jeftinih avio karti

Kontaktirajte uvek agencije, nikada se ne zna možda vam mogu pomoći oko vaše destinacije da nabavite jeftine avio karte. Agenti će vam dati najbolji savet za trenutnu situaciju. Budite uvek u kontaktu sa agencijom ako jurite jeftine avio karte jer uvek postoje akcije, pa tako možete dobiti i neki neočekivan popust.

2 thoughts on “Jeftine avio karte i low cost avio karte”

  1. Postovani,

    treba da putujem u Stokholm na seminar 31 avg ili 1 sept. sa pobratkom 5 ili 6 sept.

    Molim vas za informaciju ya jeftinu povratnu kartu

    Hvala unapred
    Emilija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *