Air Serbia jeftine avio karte

Srpska nacionalana kompanija Air Serbia ponudila je jeftine avio karte Air Serbia po specijalnim promotivnim cenama u svojim poslovnicama u Beogradu i Nišu. Možete dobiti povratne avio karte, ali kao što sme već i pisali da cene avio karte zavise od termina i da treba izbegavati vikende i praznike. Tako i ova cena avio karti ne važi za period intezivnog avio saobraćaja u periodu od 18 decembra do 11 janura.

U prethodnom periodu već je organizovana promotivna akcija Air Serbia pod nazivom “Srećni petak”, a sada se avio karte prodaju i subotom, akcija je nazvana “Super subota” Ako propustite ovu subotu, da znate da pratite svake sledeće subote možda će se pojaviti destinacija koja vam je potrebna ili možete napraviti neku kombinaciju.

Sutra 10. oktobra ima povratne jeftine avio karte za Svedsku po ceni od 180 € . Cena uključuje sve takse osim što se samo naplaćuje izdavanje karte, vikendom morate doplatiti još 10€, nema popusta za decu, a avio karte za bebe se plaćaju 10% od cene avio karte.

Pratite akciju Super subota i pokušajte da ulovite jeftine avio karte Air Serbia.
Leave a Reply

Your email address will not be published.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree